Kanye West album belehallgató partiján 13 ember kért oltást - ifaktor

Kanye West chicagoi eseményén 40.000 emberből kérték ennyien az oltást.


Kanye West egyre közelebb ahhoz, hogy kiadja új albumát, a „Donda"-t. Mint ahogy azt már megírtuk, a harmadik, egyben legutolsó album belehallgatói partiján, amelyet gyerekkori városában Chicagoban tartott, COVID elleni védőoltást is lehetett kérni.

A stadionhoz 1500 darab vakcinát rendeltek oda, hogy aki hajlik rá és szeretné beoltatni magát, megtehesse. Az eseményen közel 40.000 főt számláltak össze, azonban alighanem azért mentek oda az emberek, hogy ezt a részét erősítsék a dolognak.

Az ott jelenlévők számára nem volt kötelező, hogy bemutassák az oltási igazolványukat, vagy esetleg negatív PCR-teszttel érkezzenek, ugyanakkor mégis 13 fő úgy döntött, beoltatja magát. Ez a szám elenyésző, ugyanakkor ezen képet látva, nem csak ebből, de a megfelelő távolság betartásából is hiány volt.

TMZ

Az esemény piszkosul jóra sikeredett, Kanye szinte mindent megtett azért, hogy a megjelenni készülő albuma tökéletes körítést kapjon. A chicagoi eseményről egy kis videót is megosztott egy néző.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!