Kanye West album behallgató partiján oltakozni is lehet - ifaktor
Kanye West fekete pulóverben Peace jelet mutat miközben telefonál

Ennek ellenére Kanye West nem teszi kötelezővé a partin résztvevő emberek számára, hogy felmutassák védettségi igazolványukat.


Ez lesz a harmadik, egyben utolsó album belehallgatós partija Ye-nek, mielőtt robbantja a bombát az új „Donda" albumjával.

A chicagói esemény szóvivője elmondta, hogy körülbelül 1500 darab vakcina áll majd rendelkezésükre azon embereknek, akik be szeretnék oltani magukat. Ez 750 darab az új, FDA-hitelesített Pfizert jelent, valamint 750 darab Johnson & Johnsont.

Ezen felül a chicagói egészségügyi részleg is kivonul, hogy azon emberek számára, akik már rendelkeznek az első oltással, leegyeztessenek egy következő időpontot a másodikra. A vakcina-világ sötét oldala azonban ennek ellenére is betalálta Westet, miszerint ő a látogatóknak nem teszi kötelezővé, hogy bizonyítsák, oltottak-e, vagy sem.

A Chicago Park szóvivője szerint Kanye West rendezvénye bizonyítja, hogy egyszerre lehet valami nyitott és közösségi és biztonságos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!