Kanye West „Donda” albumja elképesztő számokat hoz - ifaktor

Az első hetek számai elképesztőre sikeredtek Kanye West számára.


Kanye West esélyes az újabb Billboard 2021-es rekordjára, miután a várva várt albumja olyan számokat hoz, amitől mindenki hanyatt vágódik.

A Chart Data Twitteren megosztotta, hogy Kanye lesz a jövőhéten az első helyezett a Billboard 200-as listáján 350.000 unittal, ami 50 ezerrel több mint várták. Ha a beszámoló igaznak bizonyul, akkor Ye Olivia Rodrigot taszítja le a trónról.

Ha Kanye új, 27 számból álló albumja jövőhéten tényleg az első helyre jön, akkor beállítja az elmúlt évszázad legtöbb első helyet elért előadó rekordját. A „Donda" megdöntött a debütálásakor szinte minden Apple Music és Spotify rekordot a streaming szolgáltatóknál is. Már több mint 60 millió alkalommal játszották le csak az USA-ban. Míg az Apple Musicnál az első helyen szerepel mint a legnépszerűbb debütáló album, a Spotifyon második helyet foglalja el Drake „Scorpion" albumja mögött.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!