Kanye West elborult album „behallgatási” után itt a megjelenési dátum - ifaktor
Kanye West fekete kabátban és maszkban

Az Apple Music-on megjelent a világon mindenki által várva-várt album, a Donda megjelenési dátuma. Vajon ez a végleges időpont, vagy csak hecceli a világot még Kanye?


Két nappal azt követően, hogy egy megtartotta második, egyben utolsó album bemutatóját Kanye West, itt az ideje, hogy elszórja a népnek, mikor is lesz az a bizonyos megjelenés. Az Apple Music előrendelési oldalán feltűnt a DONDA album megjelenésének dátuma.

Első körben a megjelenési dátumot augusztus 5-re tűzték ki, majd megváltoztatták 7.-ére. Azonban a szúrós szemű „DONDA-fanok" kiszúrhatták, hogy a hétvégén ez a dátum is megváltozott augusztus 15-re. Szóval ez nem az első eset, hogy megváltoztatták a dátumot. A kérdés, hogy ez lesz a végleges, vagy most is csak húzzák a rajongók agyát?

Ahogy arról már korábban írtunk, az első ízelítőt július 23-án hozta össze Kanye az atlantai Mercedes Benz Stadionban. Majd a mostani második etappal, egy olyan produkciót is hozott, ami a világot sokkolta. Reméljük, hogy minél hamarabb pontot tesz a végére a rapper és hallgathatjuk a legújabb, legütősebbnek ígérkező albumát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!