Kanye West nem volt ott Kourtney Kardashian esküvőjén - ifaktor
Kim Kardashian és Kanye West egymás mellett állnak

Kourtney Kardashian esküvőjére Olaszországban, Portofinoban került sor. Azonban hiába a családdal való kapcsolódás, Kanye West nem vett részt az esküvőn.


Kanye West nem volt jelen Kourtney Kardashian és Travis Barker esküvőjén amelyre a hétvégén került sor Portofinoban, Olaszországban. A Kardashian-Jenner-család egyelőre nem tisztázta, hogy meg sem hívta a rappert, vagy csak visszautasította a meghívást. Kanye azonban nem unatkozott, hiszen egy teljesen más, a világ túlsó oldalán megrendezésre kerülő eseményen vett részt, amelyet az egyik designer cég, a Balenciaga rendezett, New Yorkban.

A rapper gyakran dolgozik együtt a márka kreatív igazgatójával, Demnaval, aki szemmel láthatólag remekül érezte magát Ye és a Migos formáció egyik tagja, Offset társaságában. Kanye pedig még arra is szánt némi időt, hogy a rajongói kérésének eleget téve, néhány autogramot is kiosszon.

A világ másik felén pedig éppen exének, Kim Kardashiannak testvére, Kourtney készült férjhez menni, ahol egy igazi reneszánsz, de Dolce Gabbana stílusú esküvőt varázsolt a család. Az egész történethez hozzátartozik, hogy Kanye és Kim esküvője is Olaszországban került megrendezésre még 2014-ben. Ettől fogva pedig lehet, hogy a rapper csak egyszerűen nem szerette volna feltépni a korábbi sebeket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!