Kanye West, LA legextrább házában élő ember segítségét kérte - ifaktor
kanye west kabátban és sapkában

Úgy tűnik, hogy Kanye West valami forradalmi alkotáson töri a fejét. Most azonban nem a zene világában, hanem az építészetében. Ebben kérte James Goldstein segítségét.


Kanye West úgy döntött, hogy a Malibuban már meglévő extrém házát, felturbózza és ebben nem más segítségét kéri, mint a Los Angeles városának legékesebb házában élő James Goldstein építészét.

James Goldstein a tulajdonosa annak a vityillónak, amit La La Land legszebb házának tartanak. A Sheats-Goldstein rezidencia egy elképesztő konstrukcióval megáldott építmény, amit Goldstein és John Lautner építész tervezett és épített.

Kanye West pedig most azt kérte Goldsteintől, hogy adjon neki tanácsot és segítsen a luxus villájának új szintre emelésében. Miután elküldte a jelenlegi háza építészeti tervrajzát, Goldstein meghívta magához Ye-t, hogy személyesen tárgyaljanak a projektről.

Az elmondások alapján a rapper le volt nyűgözve a medencétől és a mennyezettől és nagyon hajlott afelé, hogy együtt dolgozzanak. Goldstein azt követően, hogy beszéltek, elfogadta az együttműködési kérelmét az amerikai fenegyereknek, így megkezdhetik a közös munkát. Annyit tudni, hogy már folynak a személyes egyeztetések, hogy miként szeretni megújítani elképesztő partmenti házát a rapper.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!