Kanye West kiadta az egész világ által várt 10. albumját - ifaktor

Késések, album belehallható partik és oltakozás. Így várta az egész világ Kanye West legújabb alkotását, a „Donda" című albumot.


Egy hosszabb késést követően, végre örülhet a zenei világ és mindenki, aki szereti Kanye Westet és az ő zenei stílusát. A 26 zeneszámból álló album elképesztően népszerű neveket sorakoztat fel, akik szíves örömest részt vettek az elkészítésében.

Jay-Z, Pusha T, Travis Scott, Playboi Carti, Kid Cudi, Lil Baby, Baby Keem, Roddy Rich, Pop Smoke és sorolhatnánk. Ye néhai édesanyja hallható az album számai közben, amint a gyerekek helyes értékek szerinti neveléséről és a családról beszél.

Az album egy évet követően érkezett azután, hogy 2020 július 24-én West bejelentette. Az albumba itt tudtok belehallgatni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!