Kanye West klónozta Kim Kardashiant - ifaktor
Kanye West és Kim Kardashian egy díjátadó eseményen

A világhírű rapper egy újabb eseményen vett részt, ahol egy olyan nőt láthattunk az oldalán, aki 99%-ig hasonlít egykori feleségére.


Kanye West nem egyedül, hanem egy Kim Kardashian-klónnal érkezett a legújabb albumának promó estéjére. A nő akivel Ye érkezett, Chaney Jones és egyelőre nem tudni, hogy milyen indíttatásból öltözött fel a rapper volt feleségének.

A backstageből érkezett egy kép az amerikai TMZ-nek, ahol lekapták a nőt egy fehér szerelésben és egy brutális napszemüvegben. A furcsaságot tovább fokozza, hogy Kimnek ugyanilyen ruhája és szemüvege is van.

TMZ

TMZ

Kanye minden bizonnyal élvezte az érzést, hogy „felesége” mellette van, ugyanakkor nagyon sokan már betegesnek tartják azt a fajta ragaszkodást amit Kim iránt tanúsít az elmúlt hetekben. A képben szereplő másik férfit akivel jelenleg exe randizik, pedig folyamatosan megpróbálja lejáratni úgy a zenéiben, mint a publikum előtti megnyilvánulásaiban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!