Kanye Westnél elszakadt a cérna és leütötte rajongóját - ifaktor
Kanye West szürke pulóverben mosolyog

Azután, hogy leütötte egy férfi rajongóját Kanye West, egy vele dolgozó nőre is majdnem kezet emelt.


A rendőrök jelenleg is kivizsgálják azt az ügyet, ami Kanye West és egy rajongója, valamint egy vele dolgozó nő között történt hajnalban. Az elmondások alapján a rapper csúnyán bemosott egy férfinak, aki autogramot próbált tőle kérni, majd mikor a vele lévő nő nyugtatni próbálta Ye-t, majdnem ő is beleszaladt egy pofonba.

A videón jól hallható, ahogy Kanye azt ordibálja a nőnek, hogy:

„Húzzál el innen!”

A nő, aki kétségbeesetten próbálta nyugtatni a rappert azt hajtogatta:

„Add ide a kezed, a családtagod vagyok”

Ezt követően kiderült, hogy a békítő nő, Ye unokatestvére.

A szemtanúk arról számoltak be, hogy amikor a verekedés elkezdődött, Kanye West durván megütötte rajongójának fejét, majd a nyakát. Ezt követően, mikor a férfi elesett, beütötte a fejét a betonpadkába. Az eset a rapper raktára előtt történt, ahol néhány rajongó összegyűlt, hogy találkozhasson vele. Ekkor azonban elmondások alapján azt az infót közölte feléjük, hogy legyenek szívesek ne kérjenek tőle fotót és arról beszélt, hogy senki nem érti meg, min megy most ő keresztül. Amikor a szóban forgó férfi azt mondta neki, hogy:

„Ez oké, mindannyiunk küzd családi problémákkal.”

akkor kapta a 2 pofont a rappertől.

A sértett egyelőre nem jelentette fel a rappert és kórházi segítségre sem szorult, ugyanakkor a rendőrség kivizsgálja az ügyet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!