Kanye West már a lakás dizájn bizniszben is letenné névjegyét - ifaktor
Kanye West fekete sapkában és kabátban fogja a laptopját az utcán

Alig jött ki Kanye West legjobban várt albuma a „Donda", máris egy új projekttel kapcsolható össze a rapper.


Szinte még csak most futott be első helyre a Billboard 200-as listáján Kanye West, néhány új színállást is megjelenített a YEEZY márkájának cipőiből, valamint nagyon úgy tűnik valami másba is belefogott.

Ez pedig nem más, mint az otthon dekor. Miután Kanye hivatalosan is beadta a névváltoztatásról szóló kérelmet, valami új dolog kellett amivel robbanthat. A mostantól csak YE-ként szólítható amerikai rapper egy új otthonokba szánt márkát indított, melyet saját, eredeti nevével látott el:

„Kanye West".

Úgy tűnik a cég, törölközőket, zuhany függönyöket, textilből készült fali akasztókat, vállfákat és egyéb takarókat és ágyneműket kezd majd gyártani olyan anyagokból, mint a kasmír, gyapjú és selyem.

Egyelőre az képlékeny, hogy YE otthon dekor ötlete és cége mennyire kapcsolódik a nemrégiben megjelent „KKW Home"-mal, mely Kim Kardashian cége, de egy biztos. Tavaly mindketten beadták a hivatalos papírokat és a forgalmazási kérelmeket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!