Kanye West már az elképzelhetetlen kategóriát súrolja - ifaktor

Az új albuma körül akkora sürgés-forgás van, amit még eddig nem látott a világ.


Kanye West már-már cérnaszálon pendíti azon rajongók idegeit, akik minden eddiginél jobban várják az új, 10. stúdió albumját, a „Donda" névre keresztelt remekművet.

A rapper most Chicagóba látogat, ahol gyerekkori háza is megtalálható, hogy harmadik, egyben utolsó album-belehallgató partiját megrendezze. Mint azt már megírtuk, Kanye az elmúlt időszakban az atlantai Mercedes Benz Stadion alagsorában élt, hogy tökéletesítse albumát, valamint az ezt megelőző két partit is ott szervezte meg.

A fináléra úgy döntött, hogy hazatér Chicagóba és a Soldier Field arénát varázsolja át. Nem is akármivé. Egy korábbi cikkben megírtuk, hogy Kanye szinte minden fotóját letörölte Instagramjáról és csak egyetlen egyet hagyott fenn akkor. Ez pedig nem más volt, mint a szülői házáról egy kép, ami a városban található.

Ezt a házat építteti meg a stadion kellős közepén, ezzel rekonstruálja, majd felidézi régi házát.

Kanye albuma a „Donda" címmel, néhai édesanyja előtt tiszteleg, így nem véletlen egybeesés, hogy gyerekkori házát és szülővárosát kötötte össze a megjelenési bulikkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!