Kanye West minden Instagram-posztját kitörölte - ifaktor
kanye west fekete maszkkal az arcán kezeit a magasba emeli

Kivéve egy darab posztot, amihez még leírás sincs.


Kanye West úgy döntött, hogy a nagy album megjelenése előtt letisztítja social media felületét és egyetlen egy posztot hagy fenn, amihez még komment sincs. (Ez azóta 4 db képre duzzadt az elmúlt órákban - szerk.)

A posztban látható kép egy házat ábrázol, ami Chicago déli részén található kertvárosi részben van.

A hírek szerint ez a ház az, amit 1980-as évek elején vásárolt Ye édesanyja, Donda West.

Dennis Rodkin egy ingatlan-riporter, 2020 áprilisában a következőket írta:

„A ház ezt követően sok dolgon ment keresztül. Mielőtt lezárták volna, egy chicagói aktivista megvásárolta 2016-ban. Rhymefest 2016-ban azt írta, hogy a házat egy művészeti, modern stúdióvá alakítja és a déli rész zenei múzeumi tantervébe is beveszi majd."

Ezek a tervek azonban soha nem valósultak meg, továbbá Rhymefest azzal is vádolta Kanyet, hogy ezt a jótékonysági szervezetet ő otthagyta és lelépett onnan.

Rodkin szerint végül West vásárolta meg a házat 2020-ban 225.000 ezer dollárért, ami kb. 67 millió forintnak felel meg.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy West miért ezt az egy képet hagyta fenn Instagramján, azonban lehetett sejteni, hogy lesz valami, aminek köze lesz a rapper 10. stúdió albumának, a „Donda" műnek megjelenéséhez. West augusztus 26-án újabb, immáron a harmadik hallgatói bulit szervezi meg Chicagóban, ami egyben az utolsónak is ígérkezik, mielőtt az album napvilágot lát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!