Egy 22 éves modellel randizik Kanye West? - ifaktor
Kanye West és Vinetria
Kanye West úgy tűnik, hosszú idő után képes lesz tovább lépni élete nagy szerelmén, Kim Kardashianen. Egy gyönyörű, fiatal modell társaságában látták már kétszer is a rappert.


Kim Kardashian tovább lépéséről már számtalan pletyka és fotó kering az interneten. Úgy tűnik, a reality-sztár Pete Davidson oldalán találta meg a boldogságot. Azonban arról, hogy Kanye West kivel vigasztalódik a válásuk óta szinte semmit nem lehetett hallani. Viszont most képbe került Vinetria, a 22 éves modell, mint a rapper lehetséges új párja.

A modell Instagram-történtében osztotta meg követőivel, hogy részt Kanyeval, egy privát iskola kosármeccsén, ahol a rapper fel is lépett. Továbbá korábban Vinetria megjelent Ye vasárnapi istentiszteletén is. A rajongók többsége kifogásolhatónak tartja, hogy a 44 éves rapper egy nála 20 évvel fiatalabb nővel kezdjen kapcsolatot.

A modell történetét Kanye istentiszteletéről ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!