Kanye West összeállt Sha'Carri Richardson futóval - ifaktor
Kanye West fehér felsőben telefonál
A sportoló egy új Beats by Dre reklámban szerepel, amelyben West új dalának, a "No Child Left Behind"-nak egy részletét hallhatjuk. Kanye West a sportcsillag Sha'Carri Richardson kérte fel arra, hogy segítsen a régóta várt új zenéjének bemutatásában.


A keddi NBA bajnoki meccs alatt bemutatott Beats by Dre reklámban a futó egy lenyűgöző vizuális jelenetben szerepel, amelyet West új dalának, a "No Child Left Behind" című dalnak egy részlete kísérte. A klipben a sportoló elemében van: Nike tornacipőben edz, megvillantja jellegzetes tüzes-vörös haját, felvillantja Flo-Jo-szerű akril körmeit, és egy pár Beats Studio Buds fülhallgatót visel.

Richardson látszólag egyik napról a másikra vált ismertté júniusban, miután mindössze 10,64 másodperccel megnyerte a 100 méteres síkfutást, és ezzel ő lett a leggyorsabb nő Amerikában. A rekordot jelentő győzelme óta azonban ebben a hónapban kizárták a tokiói olimpián való részvételből, mivel pozitív lett a tesztje THC-re, a marihuánában található kémiai vegyületre.

Arra, hogy West őt hívta segítségül az új zenei korszakának bemutatásához, elég nyomós indoka volt. Miután Richardsont kizárták az olimpiai játékokról, bevallotta, hogy valóban marihuánát fogyasztott azért, hogy segítsen feldolgozni biológiai édesanyja hirtelen halálát. Kanye is tragikusan veszítette el édesanyját; 2017-ben Donda West egy műtét komplikációi következtében halt meg, és a rapper továbbra is nyíltan beszélt arról, hogy halála hogyan hatott művészetére. A július 23-án megjelenő új albumát róla nevezte el. A Donda lesz az előadó első szóló stúdióalbuma a 2019-es Jesus Is King óta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!