Kanye West kész élve eltemetni Kim Kardashian pasiját - ifaktor
Kanye West és Pete Davidson egy közös képen

Legújabb videójában Kanye West nem csak beszél arról, hogyan verné agyon ex-felesége jelenlegi barátját Pete Davidsont, de még élve el is temeti a hecc kedvéért.


Kanye West egy animációs videóklippel jelentkezett, ami az egyik legújabb zenéjéhez készült. Az „Eazy” című számában ugyan már hallható volt a következő sor: ’God saved me from the crash, so I can beat Pete Davidson’s ass.”, de ezzel az új videóval még tisztábbá vált a szándéka a rappernek.

A videó egy animációs jelenettel is gazdagodott, amiben látható, hogy egy férfi maga után húz egy megkötözött, zsákkal a fején, de még mozgásban lévő embert. Amikor pedig levette róla a zsákot, már a földbe volt temetve és rózsákat tépkedett ki belőle. Ez alighanem arra utal, hogy a düh és a harag olyan mértékben öltött testet Kanye West lelkében, hogy kész lenne élve eltemetni az új pasit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!