Kanye West szakított legújabb barátnőjével - ifaktor
Kanye West és Chaney Jones

Chaney Jones és Kanye West szinte épp hogy megismerkedtek, de máris külön folytatják útjukat.


Kanye West és legújabb barátnője Chaney Jones, mára külön életet élnek. A Kim Kardashianre teljességgel hasonlító lány, legutoljára Japánba utazott a rapperrel, amelyet követően kijelentették, már nem alkotnak egy párt. A szakítás oka minden bizonnyal az volt, hogy Westet lefotózták egy másik nő társaságában.

A páros februárban kezdett el randizni, szinte rögtön azután, hogy a rapper elcsitította a hullámokat saját és akkori partnere, Julia Fox feje felett. Elsőként Jonest, a rapper album betekintő szúrták ki, amint Westtel bazsalyog, majd hirtelen megannyi fotó és videó megjelent róluk, amelyeken közösen szerepelnek és nevetgélnek. A rapper előtt a modell szinte ismeretlen volt a világ számára.

Westtől megszokott érdekesség, hogy próbálja utánozni egykori feleségét Kim Kardashiant. Így nem volt meglepő, mikor a 44 éves rapper egy 24 éves lánnyal jött össze, hiszen Kim és új barátja között is nagyjából ekkora a korkülönbség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!