Kanye West eladja álomszerű házát, hogy új helyre költözzön - ifaktor
Kanye West virágok előtt néz

Mióta Kanye West és Kim Kardashian útjai különváltak, nagy csend volt. Most azonban Kanye eladja egyik főhadiszállását, hogy máshová tegye át székhelyét.


Kanye eddig Wyoming külső részében található Cody városában birtokolt egy hatalmas birtokot, amit most eladásra kínál 11 millió dollárért ( 3,5 milliárd forint). A Monster Lake néven ismert környéken már vásárolta a rapper ezt a telket 8 millió dollárnak megfelelő értékben és egy másikat ugyanezen a környéken 14,5 millióért még régebben. Most pedig várja azt a bőkezű vásárlót, aki képes megvenni a 15 ezer négyzetméternyi birtokot. Egyébként Kanyenak van még egy birtoka, ami a mostani duplája.

A rapper Monster Lake-i ingatlanja két tóval, étteremmel, konferencia épülettel és 8 szállást biztosító épülettel. Talán az egyik legnagyobb dolog ami ide köthető, hogy itt íródott Kanye 2018-as albuma, a Ye. Egyelőre nem tudni, hogy Kanye azért adja el, mert újra közelednek egymáshoz Kimmel, aminek egyik fő építő kockája a harmadik, egyben utolsó Donda album behallgató partin előadott jelent, ahol Kim esküvői ruhában lépett Kanye elé Chicagoban. Vagy lehet csak felejteni szeretne és ezért gondolkodik az eladásán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!