Könyörtelenül beperelte egy pap Kanye Westet - ifaktor
Kanye West egy tömegnyi ember előtt feltett kézzel

Kanye West újabb perrel néz szembe, miután egy texasi pap azt állítja, hogy az ő egyik szent beszédét használta zenéjében.


Kanye Westnek bíróság elé kell állnia, amiért a vádak szerint a „Donda” című albumján szereplő, „Come to Life” című számába, engedély nélkül tett bele egy szöveget, ami egy texasi pap szájából származik, természetesen engedély nélkül.

Nevén nevezve, Bishop David Paul Moten atya perelte be a rappert, amiért a zenéjében Moten saját vallási beszédéből használt fel egy részletet, mindenféle beleegyezés nélkül. Elmondása szerint az 5 perc 10 másodperces zenéből, 70 másodpercig hallhatók az atya szavai, ami a dal nagyjából 20 százaléka.

A pap váltig állítja, hogy az ő hangja megy végig a háttérben és szerinte a mostani zenei ipar, beleértve Kanye Westet is, szándékosan, magamutogatásra használja mások hangját, ráadásul úgy, hogy az illető bele sem egyezett, vagy nem is tudott a dologról.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!