Stadionbú’ ki – Így lődd fölé a tizenegyest kapusként - ifaktor
Büntető lövést hagy ki egy kapus

A Bochum 2-0-ra verte a Hoffenheim csapatát a Bundesligában. A 75. percben büntetőhöz jutott csapat kapusa végezte el a pontrúgást.


A Bundesliga 11. fordulójában a Bochum csapata a Hoffenheimmel találkozott. A mérkőzés első találatát minden magyar ünnepelhette, hiszen Novothny Soma élete első Bundesliga találatát jegyezte. Igaz, hosszú videózás előzte meg a találat érvényesítését, azonban később jóváhagyták. 1-0-ra vezetett A Bochum.

Ezt az eredményt stablian tartotta az egész mérkőzésen. A 75. percben egy újabb támadást követően büntetőhöz jutottak, amit nem tudjuk milyen felindulásból, de nem egy csatár, hanem egy kapus végezte. A 33 éves Riemann annak ellenére állt oda magabiztosan, hogy eddig 2 alkalomból kétszer hagyott ki büntetőt pályafutása során. A csapat bebiztosíthatta volna a vezetését 2-0-ás eredménnyel, ekkor azonban ez történt.

A tizenegyest a kapus a világ fölé bombázta, így nem ő, de a 97. percben Milos Pantovic bebiztosította a két gólos különbséget. Riemann egyébként hátul igencsak parádés. 70%-os védési hatékonysága van, így megfontolandó, hogy inkább a saját kapuja körül tevékenykedjen, a büntetőket meg hagyja a támadókra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!