Top 4 sztár, akik karácsonykor ünneplik a születésnapjukat - ifaktor
Ajándék becsomagolva.
Összeszedtünk négy olyan sztárt, akiknek több szempontból is különleges az ünnepi időszak: nem csak a karácsonyt, de születésnapjukat is ilyenkor ünneplik.


Ábrahám Edit

A Barátok Közt Berényi Klaudiáját alakító színésznő december 26-án született, idén fogja ünnepelni a 65. születésnapját. Korábban a Madách Színház, a József Attila Színház és a Thália Színház társulatának tagja, 2006-ban az RTL Klub Szombat Esti Láz című táncos műsorának negyedik helyén végzett párjával, Angyal Andrással.

Ricky Martin

A Puerto Ricó-i származású Grammy-díjas énekes, színész 1970. december 24-én látta meg a napvilágot. Világszerte az 1998-as franciaországi világbajnokságra írt La Copa de la Vida című számával vált ismertté. 2002-ben az UNICEF nagyköveteként alapítványt hozott létre, 2010 óta pedig a nők ezreit vonzó színész nyíltan vállalja homoszexualitását is. Azóta párjával több gyermeket is örökbe fogadtak.

Gryllus Dorka

A tehetséges színésznő is karácsonykor, pontosabban december 26-án született. Édesapja a Kossuth-díjas zenész Gryllus Dániel. Sokáig Berlinben élt és színészkedett. Egyik legemlékezetesebb alakítását viszont már itthon, Szász János A hentes, a ku*va és a félszemű című filmjében alakította. Jelenleg Simon Kornéllal alkotnak egy párt, akivel két gyermekük van és az idén párban szerepeltek az Álarcos énekesben, mint a Lovag és a Csacsi.

Armin van Buuren

A világhírű holland dj december 25-én tölti be 44. életévét. 2007 és 2010 között sorozatban négyszer kapta ő a legtöbb voksot a DJ Mag brit magazin TOP 100 lemezlovasa szavazásán. Főleg trance alapú zenéket készít, amelyekért milliók rajonganak. Magyarországon is többször fellépet már. Feleségével, Erika van Thielel két közös gyermeküket nevelik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!