Ezek a világsztárok halandó módon ünnepelték a karácsonyt - ifaktor
Dwayne Johnson

John Legend felesége és Dwayne Johnson is megadta a módját a karácsonyi ünneplésnek.


A karácsony szelleme a világsztárokhoz is beköltözött. Az ünneplés menetét és néhány fotót meg is osztottak a közösségi oldalukon, amik sok ember szimpátiáját és szeretetét váltották ki. Íme néhány karácsonyi hangulatban lévő fotó, egyenesen a világsztároktól.

Dwayne Johnson

A színész egy kis itallal várta a reggelt, hogy kislányai megérkezzenek és elkezdődjön a karácsonyi menet.

„Minden ajándék a fa alatt, levelek megírva, keksz morzsák szétszórva és egy kis tej a pohár alján meghagyva. A lányok 4 órán belül, egy tornádó energiájával várhatók. Csapassuk az őrületet. Imádom a karácsonyt.”

Chrissy Teigen

John Legend és felesége Chrissy ellátogattak a karácsonyi karneválra, ahol azonban rendesen megáztak. A kép alapján amit feltöltöttek az Instagramra viszont az látszik, hogy egyáltalán nem ijedtek meg egy kis esőtől, pláne mivel karácsonyról van szó.

Jessica Beil

A Timberlake-család pedig éppen a nagyihoz készülnek, így elengedhetetlen volt a kép, hogy tudják a rokonok, mindjárt érkezik a család, gyerekekkel felvértezve.

Gabrielle Union - Dwayne Wade

Az ex NBA-világsztár Dwayne Wade úgy döntött, hogy elviszi családját Hawaii-ra és ott ünneplik a karácsonyt. Ennek fényében pedig egy közös, meghitt képet posztoltak egy gyönyörű vízesés elől.

Natalia Bryant

Natalia Bryant annak a Kobe Bryantnek a kislánya, akit súlyos helikopter balesetben veszített el a világ még 2020 elején. Természetesen azóta is hatalmas szeretettel gondolnak édesapjukra a lányok, így a karácsonyt is az ő emlékének szentelték.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web