Bizonyíték, hogy photoshopolják fotóikat a Kardashianék - ifaktor
Kardashian-család egy közös képen

Összegyűjtöttünk 3 képet a Kardashian-családról, ahol megvádolták őket, majd bebizonyosodott, hogy bizony szerkesztették a képeiket.


A Kardashian lányok rendkívül igényes képekkel szoktak előrukkolni. Legyen szó családi képről, vagy egyéni pózolásról, mindig tökéletesnek látszódnak. Azonban a nagyszerű külsőt, vagy éppen hiányos szituációt, néha meg kell szerkeszteni, hogy továbbra is hozzák a szintet. Ezekből a képekből gyűjtöttünk össze négyet.

Ezen a karácsonyi képen Kim és Kanye West kislánya, North West nem akart rajta lenni. Ezért azt mondta a fotósnak, hogy állítsa be őket úgy, mintha ott lenne, és majd odaszerkesztik. Így is lett. North a bal oldalon látható, amint ott ül édesanyja mellett (legalábbis a képen).

Azt, hogy ez a kép meg lett szerkesztve, csak egy speciális interjúban mondta el Ellen DeGeneresnek.

usmagazine

Itt a napnál is világosabb volt, hogy Khloé Kardashian lebukott. 2022 áprilisában Twitteren ismerte be, hogy saját lányát odaszerkesztette Kim Kardashian lánya, Chicago West mellé egy Disneylandben készült képre.

usmagazine

Kylie Jenner sem maradhat ki a sorból. Ugyan ezen az eseményen lefotózták őt, majd olyannyira bénára sikerült a szerkesztés, hogy a háttérben látszódó vonalak „egyenessége”, azonnal elárulja, hogy ez a kép bizony photoshoppal lett szerkesztve.

usmagazine

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!