Károly herceg nyilatkozott Erzsébet királynő állapotáról - ifaktor
Károly herceg és Erzsébet királynő

„Amikor eléred a 95 éves kort, semmi nem olyan könnyű, mint amilyen volt." nyilatkozta Károly herceg.


Az egész világ, de leginkább Anglia arra várt, hogy mi is történik jelenleg II. Erzsébet királynővel, akiről köztudott, hogy gyakran betegeskedik és legutóbb kórházi segítségre is szorult. Most Károly herceg egy Jordániai túrájuk alkalmával nyilatkozott édesanyja egészségügyi állapotáról.

Wales hercege és felesége első alkalommal jártak Európán kívül a koronavírus okozta pandémia óta. Most azért kellett odarepüljenek, hogy a klímaváltozással kapcsolatos krízishelyzetben döntsenek. Ez a látogatás négy napig tartott, ahol kitért arra is a herceg, hogy édesanyja jelenleg milyen állapotban van.

Amikor megkérdezték tőle az egyik sajtótájékoztatón, hogy hogy van a királyné, ő ezt felelte:

„Teljesen rendben van, köszönjük szépen."
„Amikor eléred a 95 éves kort, semmi nem olyan könnyű, mint amilyen volt."

nyilatkozta Károly herceg.

A királynőről legutóbb az a hír járta, hogy nem tudott visszatérni se a vasárnapi misére, se a palotába, hogy folytassa tevékenységeit, mert meghúzta a hátát.

Ezt megelőzően pedig egy Írországi utazást kellett lemondjon, mert a doktorai azt tanácsolták, hogy jobb, ha pihen. Ugyanezen a délutánon egy londoni privát kórházba szállították a királynőt, amit másnap napközben közöltek a médiával.

A két esemény között pedig egy Glasgowban tartott klímaváltozással kapcsolatos konferenciát is lemondott, mert azt tanácsolták neki, hogy ne végezzen még csak könnyű fizikai terheléssel járó mozgást se.

Ezekből a jelekből adódóan jogos, hogy egy népként aggódik érte az egész világ. Károly herceg azonban most megnyugtatta a kedélyeket és csendre intett mindenkit, ugyanis a 95 éves királyné él és virul, így pedig minden a helyére került. Egyelőre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!