Károly herceg legfőbb vágya, amire már régóta epekedve vár - ifaktor

A királyi család újra összejön egy nagy alkalom miatt, így Károly herceg vágya is beteljesülhet.


Már 3 hónapja, hogy megszületett Harry herceg és Meghan Markle kislánya Lilibet. Most egy új alkalom nyílik a királyi család számára, hogy összegyűljenek és mindenki élvezhesse egymás társaságát. Ennek pedig Károly herceg örül a legjobban, hiszen elmondása alapján, rettentő szomorú azért, ami a családi széthúzást illeti.

Nick Bullen a királyi család egyik szakértője elmondta, hogy Károly herceg minden követ megmozgat, hogy beteljesítse vágyát és kezébe vehesse kislány unokáját Lilibetet. Erre az alkalomra pedig mindössze hónapokat kell már csak várni, hiszen a neves alkalom, amiért összegyűlik a nagycsalád, az nem más, mint II. Erzsébet királyné platina-jubileumának ünneplése. Ez nem mást jelenet, mint hogy a most 95 éves királynő 70 éve már, hogy birtokolja a brit trónt.

Bullen szerint a jubileum ünneplése remek alkalom lehet, hogy Harry és Meghan visszatérjenek Amerikából, ugyanis ők is rendkívül támogatók II. Erzsébet királyné felé. Ez egy remek alkalom lesz mindenki számára, hogy újra együtt lehessenek.

A nagy mulatozásra 2022. június 2-án kerül majd sor, amit egyben fognak ünnepelni a királyné 96. születésnapjával, így dupla indokot tesznek az elszakadt pár elé, hogy hazatérjenek és együtt ünnepeljenek a családdal. Nick szerint a királynő mindig is látni akarta dédunokáit, hiszen ugyanannyira szereti Harryt és Meghant mint a család többi tagját. A kis hercegnőt pedig ugyanannyira megismerné mint fia, Károly.

Reménykedjünk, hogy sikerül elásni idővel a csatabárdot, így újra egyesület a királyi család, hogy együtt, büszkén mutogathassák a világnak, gyermekeiket, unokáikat, dédunokáikat és szeretteiket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!