Kárpáti Rebeka anyagi problémáiról vallott - ifaktor

Kárpáti Rebeka őszintén vallott életének korábbi szakaszáról, amikor fizikailag és mentálisan is a legleterheltebb volt.


A közkedvelt influenszer sokáig dolgozott a Forma 1-en hostessként. Rebeka elmondása szerint 19 éves kora óta egyedül tartja el magát.

Akkoriban játszott egy sorozatban is, ám annak bevétele nem volt elengedő ahhoz, hogy stabil egzisztenciát tudjon teremteni magának, így amikor a Forma 1-en besűrűsödtek a futamok, akkor is teljes erőbedobással dolgozott.

Legújabb posztjában a Forma 1 egyik futamán láthatjuk, de már, mint meghívott vendégként. Rebekának sok emléket hozott elő a helyszín és hálás az élményekért és tapasztalatokért, amikkel ez által gyarapodott.

Rebeka azért osztja meg tapasztalatait követőivel, mert néha-néha még mindig kap olyan kommenteket, hogy „neki könnyű", vagy „mindent aláraktak" és ezt persze nem jó érzés látnia.

Mi csak gratulálni tudunk Rebekának kitartásáért és céltudatosságáért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!