Kasza Tibi és Manker közös koncertet adott - ifaktor
Kasza Tibi
Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea, azaz Manker először álltak közösen színpadra, méghozzá kettejük közös „gyermeke”, a Challenge diéta szuperkoncertjén.


„Világszínvonalú élő koncert show-val várja a nézőket, akik a zenei élmény mellett egy igazi lelki feltöltődést is kapnak majd az életmódváltásukhoz.”

Az előadás egyedülálló módon ötvözte a beszélgetős és előadóművészeti részeket, így a diétás tartalmak mellett, Tibi ikonikus slágereit is hallhatták a kilátogató nézők. Feleségével, Mankerrel először állt közös színpadon, ahol mindketten aktív részesei voltak a shownak.

„Fantasztikusan sikerült a tegnap esti Challenge🔻 Kasza Tibi szuperkoncert (Lapozós poszt) Remélem, hogy ti is legalább annyira élveztétek ezt az estét, mint amilyen szeretettel mi készültünk rá. Elképesztően büszke vagyok rád @kaszatibiofficial és minden egyes Challenge családtagra”

– írta Manker az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!