Kasza Tibi teljesen ledöbbent a Tóth Gabit alázó követőin - ifaktor
Kasza Tibi és Tóth Gabi a Szerencsekerékben
Kasza Tibi legújabb műsora a Szerencsekerék eddig kifejezetten nagy sikerrel futott, amelybe az is közrejátszhat, hogy mindeddig a nézők számára kedvelt sztárvendégekkel dobták fel a hangulatot. Most azonban ez ellenkezőjére fordult.


„nem ismertem meg .....10 evvel oregebbnek latszik ..."
„Akkor a mai este nem nézzük, ugyanis a víz ver tőle"
„Szuper, friss botox, minden kitömve, feltöltve, most mar nekem is ki kell próbálnom"
„Szeretem a műsort és Tibit is, de ezt a nőt egyszerűen nem tudom nézni! Ma kihagyom!"

Ilyen és ehhez hasonló üzenetek tömkelege érkezett az énekes-műsorvezető posztja alá, amelyben bejelentette, hogy Tóth Gabi a Szerencsekerék következő sztárvendége

„Jajj de szomoru vagyok a kommentek miatt. Mi ez a hangnem az en oldalamon. Mi ez a frocsoges? Mi ez a masik emberi mivoltaban labat torles? Kik vagytok ti? Milyen alapon alaztok akarkit ilyen becsmerlo lealacsonyito modon?? Szegyellem hogy ilyen emberek kovetnek, tisztelet a többségnek aki jóindulatú és kedves… de ha ezt hozza ki belőletek a digitális szép új világ akkor sajnálom a kislányom hogy köztetek nő majd fel! És persze ezt csak itt nyomjátok, mert én pontosan tudom hogy a nagyszájúak fele simán beállna a sorba egy autogrammért a falunapon. A nevetekben is elnézést kérek @tothgabi -tól. És a kultúrált többségért hogy ezt olvasniuk kellett miattatok. És most mielőtt egyesével tiltalak benneteket kérlek kövessetek ki."

– fakadt ki Tibi a negatív hozzászólásokra reagálva és kérte követőit, hogy töröljék ezeket, vagy ő fogja megtenni helyettük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!