Kasza Tibi új fotóján mutatta meg látványos fogyását - ifaktor

A közkedvelt műsorvezető az elmúlt években sokat küzdött túlsúlyával, most azonban újra megszabadult feleslegétől és ezt büszkén is mutatja meg.


Sok ember számára okoz problémát a fogyás. Vannak, akik genetikai adottságaiknál fogva hajlamosak a hízásra, de vannak olyanok is, akiknek mozgásszegény életmódja, vagy nem megfelelő táplálkozása okozza a túlsúlyt.

Bármelyik esetről is legyen szó, rengetegen törekszenek a karcsúbb és szálkásabb alakra. Így van ezzel kasza Tibi is, akinek legújabb Instagram-posztjában láthatjuk igencsak jelentős mértékű fogyását. Így fogalmaz:

,,Ha valaki 4 hónappal ezelőtt azt mondja hogy mindaz, ami most velem történik lehetséges, biztos kinevetem."

Képe mellett azt is megjegyzi, hogy jó érzéssel tölti el, hogy példája sok embernek szolgálhat motivációként saját célkitűzéseikhez. Csak így tovább Tibi!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!