Kate Middletonnak egyetlen feltétele volt a házasság előtt - ifaktor
Vilmos herceg és Kate Middleton egymás mellett ülnek

A királyi családba beházasodni egyáltalán nem könnyű és zökkenőmentes. Ennek ellenére Kate Middleton és Vilmos herceg házassága mesébe illő és igazán irigylésre méltó.


Kettőn áll a vásár és bizony ezért a pompás házasságért a hercegnek is tennie kellett, ami egy nemrégiben felbukkanó dokumentum filmből derült ki, írja az In.hu.

A filmben feljövő információk szerint Vilmos herceg mindent megtett azért, hogy Kate igazán otthon érezhesse magát a királyi családban és ne kelljen elszakadnia saját családjától. Az pedig külön kemény intézkedésekkel járt, hogy Middleton apja is belefolyhasson mindennapi életükbe.

Egy királyi szakértő így nyilatkozott a Marie Claire cikkében:

„Nyilvánvalóan nagyon fontos Vilmosnak és Kate-nek is, és tényleg befogadták őket a királyi családba, ha úgy tetszik. Láttuk, ahogy a királynő körbevezeti Carole Middletont , és megmutatja neki a látnivalókat, nyilvánvalóan nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. A család Sandringhamben is ebédelt már, és Károly birkhall-i otthonában is megszálltak. Nagyon szívesen látják őket a családban, és nem látom okát, hogy ez a jövőben miért változna”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!