Kate Moss vallomása koporsószög Amber Heard koporsójába - ifaktor
Kate Moss egy divatbemutatón

Amber Heard tanúskodásakor beidézték Johnny Depp exét Kate Mosst, akit a színésszel korábbi „incidensük miatt hívtak fel.


Mostanra Kate Moss szupermodell is csatlakozott azon sztárok közé, akiket a hetek óta húzódó Johnny Depp kontra Amber Heard tárgyalás ügyében kihallgattak. A vallomása pedig könyörtelenül ellentmond a színész ex felesége által felhozott vádaknak.

Kate és Depp még a 90-es években alkottak egy párt. Heard eskü alatt vallotta, hogy amikor Johnnyval egy lépcsőn veszekedtek és ő megütötte őt, azonnal eszébe jutott az az eset, ami a színésszel és korábbi párjával történt. Azaz mikor a cselekmény történt, mintha tudta volna, hogy meglöki majd, hiszen Moss kisasszonnyal is ezt tette Depp.

Amber Heard váltig állította, hogy volt férje erőszakosan lépett fel Moss felé, ezért idézték be a modellt is, aki videóhívásban csatlakozott a bíróságra, hiszen jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik.

Kate elmondta, hogy az incidens, amiről Heard beszél, egy hotelben történt, amikor éppen nyaraltak. Szélvihar és heves esőzés volt aznap, mikor Depp előre ment, ő pedig követte őt. Ekkor megcsúszott a lépcsőn és megütötte magát. A felkiáltásra a színész azonnal visszarohant és felvitte őt a hotelszobába, majd segítséget kért.

Moss elmondta, hogy Depp sosem ütötte, rúgta vagy lökte volna meg őt, míg egy párt alkottak. Ezzel pedig Heard rendkívüli ellentmondásba került önmagával, amit a bíróság figyelembe fog venni az ítélet kihirdetésekor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!