Katy Perry elképesztő luxust hagy maga mögött - ifaktor
Katy Perry trikóban egy ajtónak támaszkodva pózol

A Beverly Hills búcsút vesz Katy Perrytől. Az énekesnő úgy döntött, hogy szemet gyönyörködtető ingatlanját eladásra bocsájtja.


Katy Perry egy szolidabb környezetbe költözik. Beverly Hills-től szinte minden szolidabb, de még így is sokan meglepődtek, hogy a világhírű énekesnő eladja szeretett házát. Katy a házat 2017-ben vette, ami 6000 négyzetméternyi területen helyezkedik el. Ez 5 háló,-és 6 fürdőszobát tartalmaz. Természetesen a privát medence, szauna is alap, de ha belegondolunk, hogy egy saját túraútvonal is tartozik a házhoz, akkor azért könnyen a szívünkhöz kaphatunk.

TMZ

Ebből adódóan a szomszédok sem az átlagos polgárok. Olyan emberek közvetlen közelségében lakik, mint Penelope Cruz, Adele, Jennifer Lawrence, Zoe Saldana, Nicole Kidman és a híres műsorvezető Ellen DeGeneres. 5 évvel ezelőtt, 18 millió dollár értékben vásárolta a házat, ami nagyjából 6,1 milliárd forintnak felel meg. Most 19,5 millióért árulja, ami 6,6 milliárd forint. Ennyi idő alatt, sikerült neki 600 millió forintnyi összeget profitálnia a házból.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!