Kautzky Armand meglepetés válásáról beszélt - ifaktor
Kautzky Armand egy falnak támaszkodva mosolyog

A legsikeresebb magyar szinkronszínész, Kautzky Armand elválik feleségétől. Ezt most egy interjúban meg is erősítette.


Kautzky Armand és felesége Szemők Adrienn 22 év házasság után úgy döntöttek, hogy külön utakra lépnek. Erről a szinkronszínész a Story magazinnak adott interjút, ahol elmondta, olyan válságba kerültek, ahol jobbnak látták ezt a döntést.

Ugyanakkor a barátok és a kollégák sem tudtak arról, hogy mi zajlik a háttérben, most azonban végre kiderült, hogy miért is folytatják külön az életüket.

Hónapok óta külön élünk a feleségemmel. (…) Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, független attól, hogy hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt

Elmondása szerint ez egy átmeneti időszak, amiből egyelőre nem tudni, hogy pozitívan vagy negatívan fognak kijönni.

Én maradtam a solymári házban, a gyerekek pedig hol itt, hol Adrinál vannak. Persze már ők is nagyok: Armand 20 éves, Lucia pedig 18, úgyhogy hamarosan mindketten kirepülnek a fészekből. A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!