Keanu Reeves ezeket a John nevű karaktereket játszotta az évek alatt - ifaktor
keanu reeves

Talán újra láthatjuk Keanu Reevest, mint John Constantine. Ő minden bizonnyal élvezné a régi-új szerepét.


Keanu Reeves több John nevű karakter is játszott az évek alatt. Talán az egyik legkönnyebben azonosítható karaktere John Wick, aki bőrében már a negyedik részt tapossa. Azonban Reeves játszott már a Holtpont című filmben egy rendőrt, Johnny Utaht, majd a Bram Stoker Drakula című filmjében Jonathan Harkert és egy Don John nevű karaktert is alakított már a Sok hűhő a semmiért filmben. Ezek mind Wick karaktere előtt készültek.

Azonban itt még nem ér véget a lista, ugyanis az egyik legújabb és legmerészebb vállalása, hogy a nevét és arcát adta a Cyberpunk 2077 nevű számítógépes játéknak is, ahol mi mást alakíthatna, mint egy John nevű karaktert, ő Johnny Silverhand. Azonban ezt megelőzően volt egy szerep, amit nagyon élvezett és újra visszatérne szíve szerint ebbe a szerepbe. Ez pedig nem más, mint John Constantine a Démonvadász.

Egy interjúban Reeves elmondta, hogy érdekelt lenne egy folytatásban.

„Szeretem játszani Constantinet. John Constantine. Rengeteg Johnt játszottam már. Mennyit is játszottam? Nem is tudom. Talán már több mint tízet. De mindegy is, ha újra játszhatnám Constantinet, az boldoggá tenne.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!