Így készítsd el a kelbimbót és imádni fogod! - ifaktor
Így készítsd el a kelbimbót és imádni fogod! Hédinke receptje

Bár felnőtt fejjel tudjuk, hogy a kelbimbó egészséges és rendszeresen kellene fogyasztani, mégis a gyerekkori traumáink, amik ezzel az étellel értek minket, felülkerekednek a józan ész döntésein. Hédinke megmutatta, hogyan kell elkészíteni, hogy megszeresd!


Lehet, hogy a hideg is kiráz, már csak ha a kelbimbó szót olvasod, vagy hallod. Azonban a népszerű tartalomgyártó, Hédinke Instagram-oldalán egy olyan receptet mutatott meg képpel, amitől a nyálunk is azonnal kicsordult.

,,Ha ünnepi lakomákról van szó, nem igazán van önuralmam, szóval én így élem túl az ünnepek közötti időszakot: könnyebb fogások és kigombolt nadrág😌 Épp egy éve, tavaly karácsonykor kezdődött a kelbimbó iránti rajongásom, ezzel az étellel. Azóta megeszem ebből a zöldségből heti 1-2 kilót😳 A sült kelbimbót sóval-borssal ízesítem, pirítok hozzá sonkát vagy bacont saját zsírján, és egy marék diót. Adok hozzá egy marék vörösáfonyát, hogy legyen benne valami fanyar íz is. Az öntethez @activia natúr joghurtot, petrezselymet, egy-két gerezd fokhagymát és pár csepp citromlevet keverek el"

- olvasható az influenszer bejegyzésében.

Kelbimb\u00f3, akt\u00edvia \u00e9s egy t\u00e1l joghurt \u00f6ntet

Instagram/ @hedinke

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!