Kelemen Anna szerint a fehér bőr arisztokrata megjelenést kölcsönöz - ifaktor

Kelemen Annának igencsak sajátos véleménye van a napozásról. Nem mindennapi módon próbálja meg felhívni a figyelmet a bőrápolásra.


Köztudomású tény, hogy a bőr öregedését legelsősorban a napsugárzás okozza, ezért a túlzásba vitt napozás, vagy akár szoláriumozás nem csak egészségtelen, de nagy mértékben fokozhatja a bőrrák kialakulását is.

Kelemen Anna bőrgyógyászokat is megszégyenítő módon érvel legújabb Instagram-fényképénél:

„Mostanság mindenki kenegeti magát különféle önbarnítókkal, aztán majd úgyis pár éven belül kiderül jól tette-e, már aki teszi, de végül is fizetőképes kísérleti alanyként engem nem zavar bár pár éve már abszolút a whitening került a fókuszba mégis úgy érzem a Miami vice hangulat uralkodik a tömegeken!"

Kiemeli azt is, hogy szerinte a fehér bőr mostanában egyre jobban divatba kerül és szilárd meggyőződése, hogy kellemes és finom külsőt tud kölcsönözni:

,,…a fehér bőr arisztokratikus és elegáns és ha jobban megnézitek a képet látható, hogy a falhoz képest egyáltalán nem vagyok fehér, kikérem magamnak ez egy alabástrom szín!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Tóth Gabi köpni-nyelni nem tudott, amikor csúnyán megsértették

Tóth Gabi pápa előtti fellépése miatti botrányainak talán lassan vége, de a Sztárban Sztár leszek! műsor biztosítja az utánpótlást ezen a téren.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!