Ezt sose gondolnád! Ez Kelemen Zsófia végzettsége - ifaktor
Kelemen Zsófi színes ruhában áll a Halászbástya előtt

A népszerű influenszer, Kelemen Zsófia Instagram-oldalán árulta el egy közösségi médiás posztja kapcsán, hogy milyen végzettséget szerzett magának anno az egyetemen.


Az influenszer legújabb Insta-posztjában egy autómárkát reklámoz, amiből kiderült, hogy nem is kicsit ért a kocsikhoz. Bár a legtöbb nő az autók kapcsán a kényelmet és a kinézetet preferálja, Zsófi tisztában van a belső működésükkel is.

Ez nem véletlen, hiszen posztjában Zsófi elárulta követőinek, hogy a Műszaki Egyetem gépész karán diplomázott, ami első hallásra meglepő lehet egy nőtől.

,,Nem sokan tudjátok rólam de a Műszaki Egyetem Gépész karán diplomáztam. Mindig is egy fiús lány voltam mégha ez most nem is látszik. Anyukám szerint már gyerekként is az autókkal játszottam a babák helyett. Az autók iránti rajongásom máig megmaradt (Zsombor nagy örömére)😅 és szerintem pontosan ugyanannyi auto tesztet nézek meg youtubon a mai napig is, mint sminkes videót. Szóval én az a típus vagyok, akit kifejezetten érdekelnek és lenyűgöznek a részletek egy autóban."

- mesélte az influenszer bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!