Kelly Clarkson nincs többé, új nevet használ a magánéletben - ifaktor
Kelly Clarkson fekete ruhában mosolyog

A világhírű énekesnő, Kelly Clarkson bejelentkezett a los angeles-i bíróságon, miszerint hivatalosan is meg akar szabadulni vezetéknevétől.


Kelly Clarkson eredeti neve, Kelly Brianne Clarkson. Az énekesnő hosszú éveket és persze egy válást követően úgy döntött, hogy itt az idő megváltoztatni a nevét. Pontosabban elhagyná a Clarkson-t, és csak Kelly Brianne-ként hivatkozhatna rá mostantól mindenki.

Kelly elmondása szerint, a névváltoztatás egy bizonyos okból ered. Ez pedig az, hogy a Brianne név sokkal jobban jellemzi őt és azt, akivé vált az évek alatt. A döntését legújabb műsora, az „American Song Contest” előtt jelentette be.

„Most váltam el, szóval muszáj volt leadnom a férjezett nevemet. A középső nevemet tartottam meg csak, amit a magánéletemben fogok használni. Ettől még ugyanúgy Kelly Clarkson maradok.”

nyilatkozta az énekesnő.

Azt is hozzátette, hogy ennyi idő távlatából, lehetetlen lenne, hogy megváltoztassa a szakmai karrierjében használt nevet, és hogy elvárja a rajongóitól, hogy ne Kelly Clarksonként hivatkozzanak rá.

„Úgy érzem, nem tudom már megváltoztatni a Clarkson-t. 20 éve benne vagyok.”

viccelődött Kelly.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!