Keresztes Ildikó: ,,Mindenki huszonéves lányokat szeretne" - ifaktor
Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó szerint egy abnormális kultuszban élük, ahol a színésznőkre negyven felett már nincsen írva szerep és amelyben minden férfi csak a huszonéves lányokat szeretné magának.Keresztes Ildikó a Mokka stúdiójában fejtette ki véleményét a mai társadalom problémájáról. Véleménye szerint a nők negyven éves korukra kezdenek igazán önmaguk lenni, mert elengedik gátlásaikat. Hiszen ekkor döbbennek rá, hogy akinek igazán meg kell felelniük, azok saját maguk. Ennek ellenére a negyven feletti nőkre Magyarországon, nem írnak szerepeket, ami elkeseríti az énekesnőt, mert szerinte ennek nem a gyönyörű és tehetséges színésznők hiánya az oka, hanem az az abnormális kultusz, amiben élünk.

Keresztes Ildikó úgy gondolja, ennek a problémának az oka, a férfiak hozzáállása, főként az idősebb generációé.

,,Kedves férfiak, miért van az nálatok, hogy a húsztól nyolcvanévesig, mindenki huszonéves lányokat szeretne? A munkahelyeken is látszik ez a civilszférában. Mániákus a fiatalítás: bemész egy barkácsüzletbe, megkérdezed a fiatal árusítót, hogy hol találod a százas szöget… és csak néz bambán. Miközben hallok édesanyákat, akik pont azért vesztették el a munkájukat, mert ötven felé kerültek."

-jelentette ki az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!