Kettner Henry kutyáját meg kellett műteni - ifaktor
Kettner Henry fehér szettben ül a földön

Instagram-oldalán számolt be a hírről a népszerű tartalomgyártó, Kettner Henry, miszerint tacskó kutyusuk, Csipke sürgősségi műtéten esett át.


Azóta a kutyus szerencsére már jobban van, de a családot érthető módon megviselte az eset. Csipke már akkor is nyüszített, ha csak simogatták, így tudták, hogy nagy lehet a baj és azonnal állatorvoshoz vitték.

Ott rögtön meg is műtötték a kutyust, ugyanis gerincsérvvel küszködött. Az orvos elmondása szerint ez elkerülhetetlen, hiszen a tacskóknál ez egy fajta betegség. Henry elmondása szerint Csipke már kezd jobban lenni és visszaszerzi szépen lassan eredeti jókedvét.

„Csipke helyzetjelentés: 🥺🐶 Pár hete az örökmozgó törpetacsi elkezdett 'fáradékony' lenni, és egy csomószor nyüszített, sima sétálás vagy akár egy simogatás közben 😕 Elvittük orvoshoz, és azonnal meg is műtötték gerincsérv miatt, pedig nagyon figyeltünk rá, hogy amikor csak lehet ne ugráljon fel le az ágyra, ne lépcsőzzön stb. Az állatorvos mondta, hogy ez elkerülhetetlen volt sajnos mert ez egy "tacskóbetegség". A műtét utáni első napok nehezek voltak, de most már szerencsére Csipke kezd a régi lenni 🙏❤️ Egyelőre még csak "tacskótáskában" sétáltatjuk, de otthon már tényleg kezd a régi lenni"

- mesélte közösségi oldalán Henry. Mi pedig jobbulást kívánunk Csipkének!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!