Kettner Henry új barátnője mellett sétálgat - ifaktor
Kettner Henry két lány között sétál Párizsban

Az utóbbi időben már gyanússá vált a népszerű influenszer, Kettner Henry rajongóinál is, hogy nem készültek közös képek barátnőjével és az is, hogy nagyon régen lehetett hallani róla. Így már sejthető volt, hogy talán szakítás történt a sármos influenszer életében.


Henry legújabb Instagram-bejegyzésében ezt egy fotó sorozattal gyönyörűen alá is támasztja, ugyanis remekül látható, hogy új barátnője kezét fogva sétálnak Párizsban, ahová Henry húgát is elvitték magukkal.

Úgy tűnik, hogy a közösségi média sztár ezúttal nem szeretné titokban tartani barátnője kilétét és bátran meg is jelölte közös fotójukon. A lányról eddig annyi információnk van, hogy Rebekának hívják és Henry előző barátnőivel ellentétben, neki barna haja van.

Persze Henry követői azonnal el is árasztották a komment szekciót az új barátnő iránt érdeklődve és sorban érkeztek a kérdések:

„Ezúttal titkos barna lány hype lesz?"
„Új asszony?"

- kérdezték Henry követői, amire reakciót még nem kaptak, hiszen a fotók egyértelműen megválaszolják a kérdéseket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!