​Khloe Kardashian és Tristan Thompson külön jelentek meg - ifaktor
A világhírű LeBron James feleségének születésnapját ünnepelték a hétvégén, amire Khloe Kardashian és volt párja külön érkezett.


Tristan Thompson kosárlabdázó és Khloe Kardashian egy párt alkottak a múltban, aminek gyümölcse egy gyermek lett. Majd többszöri megcsalás ügyében robbant a bomba, miszerint a kosaras nem volt mindig hű párjához, így a szakítás mellett döntöttek. A történtek ellenére közösen gondozzák gyermeküket és habár már nem alkotnak egy párt mégis mindketten ott voltak LeBron James feleségének születésnapi buliján.

Savannah James aki most hétvégén ünnepelte 35. születésnapját nagyon gondosan megválogatta a vendéglistát. A „The Classic Cat" nevű étteremben rendezték meg a bulit, ahová hivatalos volt Khloe és Tristan is. Természetesen mindketten külön autóval érkeztek a helyszínre és nem meglepő, hogy külön is távoztak, egymástól teljesen függetlenül.

TMZ

A partira olyan emberek is hivatalosak voltak, mint Adele, Rich Paul, Chris Paul, Russel Westbrook, Carmelo Anthony és még sokan mások.

Khloe egy Instagram-posztban meg is osztotta, hogy ő viszont kellően jól érzi magát és ugyanúgy imád pózolni mint eddig.

A kérdés, hogy a páros újra összeáll-e, vagy a szerelmi szál végleg elszakadt, erre a kérdésre egyelőre senki nem tud választ adni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!