Khloe Kardashiannek gyereke lesz Tristan Thompsontól - ifaktor
Khloe Kardashian fürdőruhában

Khloe és Tristan kapcsolata közel sem volt felhőtlen az elmúlt időszakban, de sztáranyuka mégis úgy döntött, hogy újabb közös babát vállalnak.


Khloe Kardashian úgy tűnik másodszorra is anyai örömök elé nézhet. A TMZ-nek több közvetlen tudású forrás is azt mondja, hogy a baba béranyán keresztül fog megszületni. Egyesek szerint napokon belül közeleg a szülés, mások azt mondják a baba már az elmúlt napokban megszülethetett.

A béranya terhességének ideje látszólag azt jelzi, hogy Khloe és Tristan a legutóbbi válásuk előtt döntött úgy, hogy újabb babát vállalnak. Mint tudják, Khloe és Tristan együtt voltak, szakítottak, újra összejöttek, és ismét szakítottak a megcsalás vádja miatt.

Kettejüknek már van egy közös gyermekük – a 4 éves True – és sikeresen együtt nevelik őt, még saját személyes konfliktusaik ellenére is. A „The Kardashians” idei évadában folytatott beszélgetések során mindketten családjuk további bővítéséről beszéltek, azonban ezek a tervek falba ütköztek, amikor Tristan tavaly év végén egy másik nőt is teherbe ejtett.

Maralee Nichols tavaly decemberben szülte meg Tristan fiát, aki később megerősítette az apasági eredményeket, valamint nyilvános bocsánatkérést kért Khloe-tól, a pár ezután a nyáron szakított. Khloe-t és Tristant a közelmúltban együtt látták egy családi rendezvényeken, ami tovább erősíti a tényt, hogy jó viszonyban vannak egymással.

(TMZ)

Ne hagyd ki!