Ki kellett menteni a tengerből a Sztárban sztár leszek szerelmespárját, Feng Ya Out és Békefi Viktóriát - ifaktor
Feng Ya Ou és Békefi Viktória egy dísztó előtt állnak

Nagy bajban volt a Sztárban sztár leszek szerelmespárja, Feng Ya Ou és Békefi Viktória. Matracukkal túl messzire sodródtak be a tengeren.


A Ripostnak így mesélt Viktória az esetről:

„Életünk első közös külföldi nyaralásának második napján kimentünk a tengerpartra strandolni. Mi, okosak, vittünk magunkkal egy hatalmas, felfújható, pávás matracot, amire ketten is fel tudunk feküdni. Nos, meg is tettük, akkor még gyönyörű volt az idő! Nézelődtünk, beszélgettünk a matracon fekve, majd kitaláltuk, hogy evezzünk egy kicsit beljebb. Annyira elcsevegtük, elviccelődtük az időt, hogy hirtelen azt vettük észre, hogy nagyon besodort minket a közben nagyon feltámadó szél. Akkor már tudtuk, baj van, de eleinte még próbáltam nem bepánikolni. Elkezdtünk kifelé evezni, de hiába, egy métert nem haladtunk."

Feng Ya Ou így utalt a történtekre:

„Addigra már nagyon beborult felettünk az ég, nagyok voltak a hullámok. Gondolkoztam is, hogy egy romantikus filmbe vagy egy katasztrófafilmbe csöppentem-e. Csak felettünk voltak feketék a felhők. Inkább arrafelé haladtunk, amerre a vitt minket a sodrás."

200 méterre tőlük egy SUP-os férfi is nagy bajban volt. Látták azonban, hogy a szerelmesek nagyobb harcot vívnak a hullámokkal, ezért áteveztek melléjük. Miután már több mint 15 perce küzdöttek, a SUP-osok kötéllel húzták ki őket a partra, amit aztán itallal és közös fotóval ünnepeltek meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!