Kiabált és serpenyőt hajigált Rácz Jenő A Konyhafőnökben - ifaktor
Rácz Jenő a konyhában főz.
Rácz Jenő a szokásosnál is jobban kiborult A Konyhafőnök legutóbbi adásában. A Michelin-csillagos séf ordibált és egy serpenyőt is a földhöz vágott.


Sok nézőnek szemet szúrt, hogy ezúttal talán túlzásban esett a séf, aki egyébként sem visszafogottságáról híres, ám legutóbb minden eddiginél jobban kikelt magából.

A Konyhafőnök már a kilencedik évadát tapossa, de a mostanihoz hasonló kiborulást még talán nem is láttunk egyik séftől sem.

Jenő azon akadt ki, hogy versenyzői már az első napon több dolgot is odaégettek. Az utolsó cseppet a pohárban az jelentette, amikor Anikó másodjára égette oda a főztjét. Ekkora Jenő séf fogta és a serpenyőt – annak minden tartalmával együtt – a földhöz vágta egyenesen a tűzhelyről.

Ezt nem hiszem el! Ez hihetetlen! Minden felégetünk!”

- kiabált utána Jenő.

A kommentelők némelyike szerint ezúttal túl messzire ment ezzel a tettével a séf.

Hu ,de el van szállva magától sztem minden ember tud hibázni ő is. Mit művel ugyan az éttermében ahol hibázik esetleg valaki ?Ez nagyon durva a hölgy helyében ki is mentem volna”

– írta valaki, míg egy másik hozzászóló azt sérelmezte, hogy ilyet lehet-e egyáltalán csinálni a konyhában egy séfnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!