Kiderült a nagy titok! Megtudhatjuk ki Palik László új párja - ifaktor

A hónapok óta tartó találgatásoknak végre vége! Most megtudhatjuk ki Palik László új barátnője.


Az Exatlon Hungary műsorvezetőjének és egyik volt játékosának viszonya már hónapok óta tart. A kíváncsiság pedig természetesen mindenkiben ott volt: vajon ki lehet ez a titokzatos hölgy, aki elrabolta Laci szívét.

Még szinte alig váltak el, de a műsorvezető volt felesége, Marsi Anikó is megtalálta a boldogságot Szulák Andrea exe oldalán, így László sem tétlenkedett sokáig.

A titokzatos hölgy pedig, akinek kilétére már mindenki kíváncsi volt nem más, mint Csernevák Alexandra.

Laci és újdonsült szerelme találkozásait azonban nehezíti, hogy egyelőre még távkapcsolatban élnek. Alexandra Szegeden lakik és fogyatékkal élő testvérével is sokat foglalkozik. Laci pedig a szünidő alatt próbál minél többet lenni fiaival is.

Az már csak hab a tortán, hogy nemsokára elkezdődnek az Exatlon Hungary szezon új részeinek forgatási munkálatai is, így Lacinak azzal is bőven lesz dolga.

Mi csak sok kitartást tudunk nekik kívánni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!