Kihúzták Rubint Rella bölcsességfogát: ez lett az eredménye - ifaktor

A népszerű fitnesz influenszer, Rubint Rella YouTube-csatornáján egy nyolcperces videó keretein belül mesélte el a bölcsességfogának kihúzásával kapcsolatos tapasztalatait. A képek abszolút magukért beszélnek.


Rella megmutatta videójában, hogy a húzást követő pár napban az arca a többszörösére duzzadt, amitől még orvosa is meglepődött.

Rella feldagadt arcának látványára az orvos gézlapokat adott neki, amivel magának kellett tisztogatnia a kihúzott fogának helyét, illetve antibiotikumot is kapott rá. Mostanra Rella arcáról lehúzódott a duzzanat és a sebe is szépen gyógyul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!