Kim Kardashian és Pete Davidson kapcsolata megrendezett? - ifaktor
Kim Kardashian, Pete Davidson
Kim Kardashian és Pete Davidson csupán pár hete randizik egymással, de a rajongók már is egy újabb Kardashian összeesküvés elmélettel lepték el az Instagrammot.


Amióta felröppent a hír, hogy Kim Kardashian és Pete Davidson egy pár, a rajongók eléggé furcsa szemmel nézik őket. Nem csak a több, mint tíz év korkülönbség miatt is, hanem mert két rendkívül különböző háttérrel rendelkező személyről van szó.

Több összeesküvés elmélet is szárnyra kapott a két híresség viszonyával kapcsolatban. Sok rajongójuk úgy gondolja, hogy Kim és Pete kapcsolata megrendezett. Véleményük szerint nincsen köztük kémia és abszolút nem illenek össze.

Azonban ennél nyomosabb érveik is vannak a követőknek. Többek közt, hogy aki ezt az egészet megszervezte nem más, mint a Kardashian család feje, továbbá managerre Kris Jenner. A rajongók úgy gondolják, Kris azért szervezte meg Kimék álkapcsolatát, hogy elterelje a figyelmet, a Travis Scott koncertjén történt tragikus eseményekről.

A rajongók feltételezéseik serényen osztják meg Kim és Pete paparazzi fotói alatt:

,,Olyan érzésem van, mintha ez nem lenne őszinte, de remélem tévedek. Csak elég érdekes egybeesés, hogy előszőr Travis és Kourtney, most pedig Kim összejön Petetel."
,,Kris Jenner keményen dolgozik, hogy elterelje a figyelmet az Astroworldről."
,,Hát eléggé úgy tűnik, hogy szégyenli (Kim), hogy vele (Pete) van…"
,,Ezt én is észrevettem, hogy takarja az arcát a többi képen is. Ez nagyon nem vall rá."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!