Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán - ifaktor

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.


Kim Kardashian és az egész családja részt vett a hét elején megrendezésre kerülő Met gálán. Mint ahogy azt már megírtuk és az internet is ettől volt hangos, Kim nem egy mindennapi ruhát választott az eseményre.

A 40 éves Kardashian tetőtől talpig fekete ruhában jelent meg és vonta magára mindenki tekintetét egy szempillantás alatt. Így történt ez saját testvérével is, aki a nevén szólította, de a ruha miatt egyáltalán nem látta őt.

Kim egy Instagtram-sztoriban nyilatkozott az esetről:

„Kendall a nevemen szólított és nem tudtam, hogy ki az. Csak a csillogós ruhájának szélét láttam."

Magában eléggé ijesztőnek hathat ez a szett, viszont Kim internetes hozzászólásaiból azt feltételezhetjük, hogy ő is beszállt abba a buliba, amit a rajongók indítottak el. Többen úgy nevezték, mint ha egy dementor lenne a Harry Potterből, vagy maga a Sötét Lovag a Batman-filmből.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!