Kim Kardashian és Kanye West kibékültek? - ifaktor
Kanye West és Kim Kardashian a gyermekük focimeccsén

Lencsevégre kapták Kim Kardashiant és Kanye Westet, amint együtt nézelődnek gyermekük mérkőzésén.


Talán az elmúlt hetek egyik legnagyobb híre, hogy Kanye West mindent elkövetett, hogy lerázza, elzavarja, és megfenyegesse volt felesége legújabb pasiját, Pete Davidson-t. Azonban a rajongóknak és családtagoknak, talán sikerült hatni a rapperre. Most egy új fotóról kiderül, hogy Kanye és Kim közösen, mosolyogva ülnek egy focipálya szélén, miközben gyermeküket nézik, ahogy játszik.

A párost nagyon régóta nem látták együtt. Viszont abban továbbra is együtt gondolkodnak, hogy a gyermekeik számára, a lehető legjobb szülők legyenek. Ez pedig ha közös meccsnézést kíván, akkor így tesznek. Ezen a videón pedig ez az összefonódás jól látható

Itt is jól látszik, hogy teljesen békében voltak egymás mellett. Ez pedig egy hatalmas lépés afelé, hogy egymástól ugyan elválva, de teljes odaadással tudjanak teljes értékű szüleik lenni a gyermekeiknek. Egyelőre még kérdés, hogy csupán csak elviselték egymást, vagy valóban komolyan gondolják ennek a kapcsonak a kialakítását, az biztos, hogy nagyon jól érezte magát úgy Kim, mint Ye.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!