Kim Kardashian egy nő kivégzése ellen szólalt fel - ifaktor
Kim Kardashian reflektív kabátban ül törökülésben

Kim Kardashian hivatalosan is kijelentette, hogy odaáll Melissa Lucio mellé, akire azért szabtak halálbüntetést, mert állítólag megölte 2 éves gyerekét.


Kim Kardashian akár személyes jelenlétével is támogatni fogja Melissa Luciot, akire Texas államban vár halálbüntetés. Erről pedig Melissa fia, John mesélt az egyik amerikai hírportálnak. Majd az esetet Kim az Instagramján is megosztotta.

John elmondta, hogy amikor édesanyjával tudatta, hogy Kim Kardashian is mellette áll, akkor mintha újratöltődött volna a lelke. Először szinte nem is hitt a fülének. A 40 éves reality-sztár hivatalosan is kérvényezte, hogy töröljék Melissát a halálsorról. A nő két gyermeket is egyedül hagyna, ha az állam elvégezné rajta a gyógyszeres kivégzést.

Melissa nagyjából 15 éve ül börtönben, mert a rendőrök szerint megölte két éves kislányát még 2008-ban. Amikor Melissa vallomására került sor, akkor pedig azt mondta, hogy a kisgyermek kiesett egy repülőgép ajtajából, mikor azt kinyitották. Továbbra is azt gondolja, hogy ártatlan, ez pedig Kim figyelmét is felkeltette. A közösségi médiában megírt történetben azt mondta, hogy éppen azért ítéli el a halálbüntetéseket, mert sokszor nem egyértelmű, és nem bizonyítható, hogy mi is történt valójában. Elképzelhető, hogy egy ártatlan ember életét vennék el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!